Hva skal du se etter i et hotell?

Hva skal du se etter i et hotell - Hva skal du se etter i et hotell?

Det er faktisk overraskende mange fallgruver når det kommer til hva du skal se etter i et hotell. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hva du bør se etter for å finne hotellet som passer deg best.

Les anmeldelser - Hva skal du se etter i et hotell?

Les anmeldelser

Det å lese anmeldelser er noe som gjør at du får en oversikt over hva som er tilstanden på hotellet. Vi pleier å se bort i fra de som er utrolig positive og veldig negative, fordi disse ofte ikke representerer virkeligheten. De er ofte overdrevne og noen ganger kjøpt og betalt. Derfor anbefaler vi deg å lese de anmeldelsene som er litt sånn midt på treet. Da får du en god

Se naerme pa bildene - Hva skal du se etter i et hotell? oversikt over hva folk synes.

Se nærme på bildene

Det blir ofte brukt fotografier som ikke stemmer overens med realiteten. Vi anbefaler deg for eksempel å sjekke bildene som er publisert for et hotell du allerede har vært på. Da kan du for eksempel se om de er tatt med vidvinkel-linse eller andre effekter. Vær kritisk til bildene du ser på nettet.

Writing process infographic template - Hva skal du se etter i et hotell?

Les det som står med liten skrift

Når man bestiller seg en ferie, er det ofte slik at man er skikkelig gira og bare vil ta det første og beste alternativet. Dette er ikke alltid det lureste. Det vi anbefaler deg å gjøre, er å lese det som står i regler og vilkår. Her vil det stå om frokost er inkludert eller ikke, og det vil stå om du ville måtte betale et depositum osv. Her finner du rett og slett all informasjon som hotellet vil at du skal overse.

Det er også ofte her du finner tidspunkt for utsjekking og innsjekking. Det vil også stå om du må betale ekstra for å sjekke ut tidligere og seinere enn disse tidspunktene.

Når du har reist til flere og flere hoteller, vil du også bli klok på hva du liker og ikke liker. Vi anbefaler deg derfor å skrive en liste over ting du liker med et hotell og ting du misliker med et hotell. Dette gjør at du kan gå igjennom denne listen hver gang du skal bestille et nytt hotellrom!

Vi håper at du fikk noen tips som du kan bruke og benytte deg av til neste gang. Det å være litt for kritisk kan hjelpe deg når du trenger det mest. Vi ønsker deg uansett en god ferie og ikke minst et utrolig godt opphold på ditt valgte hotell. Du fortjener det!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.