Destinasjoner i Portugal

pexels lisa 1534560 - Destinasjoner i Portugal

Det finnes en rekke steder du kan reise til i Portugal. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på noen av stedene du bør besøke.

Madeira

Noe vi pleier å gjøre ganske ofte, er å faktisk sjekke hvordan været er på Madeira. Dette fordi vi kan drømme oss bort til det fantastiske stedet. Madeira består av ulike selvstyrte  regioner, og det er et svært populært feriested.

Madeira har en rik historie, med både tidlig bosetting og intens sukkerhandel. Vinhandel er også noe som har stått sentralt i Madeiras historie, og vi er sikre på at du har smakt vin derfra (om du er glad i vin).

Når det kommer til mat og drikke, har du muligheten til mye kos, for her er det mange gode restauranter og mange mattradisjoner som står på menyen. Kanskje du kan prøve deg på noen lokale spesialiteter?

Turisme er viktig - Destinasjoner i Portugal

Turisme er viktig

Noe som er viktig på Madeira, er turismen. Derfor er det mye fokus på å få turister til å føle seg velkommen. Det er derfor overraskende lett å komme seg til Madeira, og det finnes en rekke reisebyråer som tilbyr deg ulike muligheter i de forskjellige byene på Madeira. Noe som er spennende er at de har taubane som transportmiddel, noe som er ganske eksotisk for oss nordmenn. Du kan faktisk også benytte deg av en slede som transportmiddel. Hvor kult er ikke det?

Én grunn til at mange reiser til Madeira er fordi det finnes mange kjente personer derfra. Visste du for eksempel at en av verdens beste fotballspilleren, Cristiano Ronaldo, er fra nettopp Madeira?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.